Egyszerű de nagyszerű - Nacho Deluxe

2017. október 18. - Feiertag Erik

Nem sűrűn kóstolhatunk mexikói csirke burgereket, nekem most egy sem ugrik be, bár a Nacho Deluxe sem kifejezetten mexikóiként van hirdetve, összetevői miatt mégis rá lehet valamelyest aggatni. Akinek nem dobogtatja meg a szívét a - jó esetben - nyolc bacon csík, és az állandó termékeket unja, az egy korrekt csípős csirkés szendviccsel vigasztalódhat a Burger Kingben.

img_20170923_143544-01_large.jpeg

Az összeállítás a Deluxe Csirkemell Szendvicset gondolja tovább, innen jött a Nacho Deluxe név is, meg az egyik összetevőből, hiszen panírozott csirkemell filé, paradicsom, saláta, majonéz, cheddar sajt és jalapeno paprika mellett némi nacho chips is kerül bele. Árban valamivel a Bacon Kingek alatt van, de annyival nem olcsóbb, hogy csak spórolás miatt ezt legyen érdemes választani.

img_20170923_143638-01_large.jpeg

Az összeállítás kifejezetten jól működik, az összetevők egészen kiegyensúlyozottak, minden érződik végig. A jalapeno hozza a szokásos csípős ízvilágot, a nachos pedig kellemesen ropog. A csirke is egész jó, bár nyilván nem kell a KFC féle zseniális panírra gondolni. 

img_20170923_143707-01_large.jpeg

Azt kaptuk tehát, amire számítottunk: egy korrekt csirkés-jalapenós burgert nacho chipsszel, mely olyan extra, ami bár egyre sűrűbben fordul elő, még mindig felhúzza az ember a szemöldökét ha meglátja.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1612991468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása