Nagyobbak lettek a Clubhouse szendvicsek

2017. október 10. - Feiertag Erik

Pár éve mutatta be a hazai McDonald's prémium termékvonalát, a Clubhouse névre keresztelt, akkoriban egy burgerrel büszkélkedhető szériáját. A Bacon Clubhouse szendvics a lánc egyik legjobb, legkedveltebb terméke lett, amit egy csirkés variáns bevezetése követett, most pedig kedvenceink még nagyobbak lettek!

22405511_1552225921503214_2583488006033110028_n.jpg

Hiszen mától duplán is kérhetőek, ami a nyilvánvaló két marhahúspogácsa vagy panírozott csirke mellett előbbi esetében bacont, ömlesztett fehér cheddar sajt szeleteket, paradicsomot, szeletelt batávia salátát, grillezett hagymát és Big Mac szószt jelent, míg utóbbiéban bacont, ömlesztett fehér cheddar sajt szeleteket, paradicsomot, szeletelt batávia salátát, lilahagymát és Big Mac szószt.

Mostantól lesz csak igazán nehéz dolguk azoknak, akik eddig a Dupla Sajtos McRoyal-t preferálták a több hús miatt, hiszen a prémium kategória ezen a téren is felzárkózott a Meki egyik legjobbjához. Árakról nincsenek információink, de vélhetően 2000 forint felett van menüben az áruk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7512947049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása