Double Downnal támad a brit KFC

2017. október 09. - Feiertag Erik

Ha valamit nagyon-nagyon szeretnénk a hazai KFC éttermekben látni, az a Double Down szendvics, mely elhagyja a zsemlét, és csak csirkéből áll. Ezúttal európába látogat a különlegesség, egészen pontosan a Britek lehetnek olyan szerencsések, hogy megkóstolhatják a hálózat egyik legmenőbb termékét.

kfc-double-down-1.jpg

A Double Down alapvetően egy igen egyszerű étel, ugyanakkor nagyon kívánatos a tény, hogy buci helyett panírozott csirkemell filét használnak, melyek közé Monterey Jack sajt, bacon és barbecue szósz kerül. Ha lehet hinni a Metro cikkének, a helyi KFC rajongói nyomásra hozta be a terméket, hiszen rengeteg üzenetet kaptak ezzel kapcsolatban közösségi oldalaikon.

kfc-double-down-2.jpg

2010-es amerikai startja óta hatalmas izgalom övezi a Double Down szendvicset - mondta Jack Hinchliffe, a brit KFC innovatív vezetője, majd hozzátette: minden országban, ahol bevezették a terméket, hatalmas sikert aratott, így minden bizonnyal az angol készletekből is hamar kifogynak. Mi csak drukkolni tudunk neki, hiszen minél közelebb ér el sikereket Magyarországhoz, annál nagyobb eséllyel jelenhet meg egyszer a hazai éttermekben is.

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3012929885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása