Nincs olyan, hogy túl sok bacon!

2017. szeptember 21. - Feiertag Erik

Nem is olyan régen osztottunk meg Facebookon egy totál bacon burgert, melyet az amerikai Burger King kezdett árulni pár napja. Imáink meghallgattattak, hiszen kedd óta hazánkba is megérkeztek a 8 (!) szelet baconnel készülő szendvicsek.

4829.jpg

A csak lazán Bacon King névre keresztelt szendvics két marhahúspogácsával, két szelet cheddar sajttal, a fent említett 8 csík baconnel, majonézes szósszal és paradicsommal készül. Ezen kívül egy Bacon King Extra is kapható, amitől még több szalonnát várnánk, a valóság azonban némileg lelombozó: csupán a paradicsomot cserélték extra két szelet cheddar sajtra, bár mi ismerünk valakit Facebook oldalunkról, aki örülni fog neki. Félreértés egyébként ne essék, utóbbi is jó csomag, csak kicsit extrább dolgot vártunk, ha már extrának nevezzük.

Csirkés és mexikói hangulatú burgerek rajongóira is gondoltak, hiszen a fentiek mellett kapható a Nacho Deluxe is, mely panírozott csirkemell filével, cheddar sajttal, paradicsommal, salátával, majonézzel, valamint jalapeno paprikával és nacho chipsszel készül. Jól hangzik meg minden, de mi első körben inkább a promó névadó burgereire vagyunk kíváncsiak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6112877370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása