Zsákbamacska a Burger Kingben

2017. szeptember 16. - Feiertag Erik

Sokan nehézkesen próbálnak ki új dolgokat, inkább maradnak annál, amit már megszoktak, amiről már tudják, hogy ízlik nekik. Erre a bizonytalanságra próbál megoldást kínálni a francia Burger King új, zsákbamacska jellegű The Mystery Burger névre keresztelt promóciójával.

burger-king-mystery-burger-hed-2017.jpg

A magyarul valahogy Rejtélyes Burgerként hangzó akció koncepciója igencsak egyszerű: 2 euróért találomra kerül a dobozba egy a 10 jellegzetesen Burger Kinges szendvicsből. Érdekesség, hogy a kínálatot olyannyira titokban tartják, hogy a cég weblapjáról sem lehet megtudni, pontosan mely burgerekről lehet szó, azonban biztosra vehető, hogy egy-két Whopper variáció azért rajta van a listán.

A reklámot készítő ügynökség kreatív igazgatója, Georges Mohammed-Chérif szerint az akció lényege, hogy kreatív módon vegyék rá a vendégeket arra, hogy valami újat próbáljanak ki. Itthon ilyesmit sajnos még nem láttunk, de egy hasonló, nagyjából 600 forintos "random nagyburger" akciót mi is el tudnánk viselni, nem csak a Burger King éttermeiben.

via Ad Week

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9712820792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása