Angus marhával támad a KFC

2017. szeptember 12. - Feiertag Erik

Bár a KFC alapvetően "A Csirkés Lánc", itt-ott azért feltűnnek pulyka, vagy akár marhahússal készülő ételek is (arról nem is beszélve, hogy a bacon náluk is sertésből van). Ezúttal Új-Zélandon vezettek be egy meglehetősen kapós, marhás-csirkés burgercsodát.

kfc-nz-kentucky-angus-sandwich.png

Az újdonság ráadásul nem is akármilyen marhával, hanem Angusszal készül, melyet sóval és borssal ízesítenek, majd a tradicionális Kentucky fűszerezésű panírban sütnek ki. Az ennek fényében nem túl meglepően Kentucky Angus névre keresztelt szendvicsbe ezen kívül hasonlóan Kentucky panírban sült csirkemell,bacon, sajt, saláta, barbecue szósz és majonéz kerül.

Itthon is szívesen látnánk hasonló őrült szendvicset, de azért nem panaszkodhatunk, hisz Dupla Zinger vagy Dupla Grander idén szinte megállás nélkül kapható volt, így bár nem marha-csirke kombinációban, de azért megkaphattuk a napi dupla húsos burger adagunkat a KFC éttermeiben is.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr812820818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása