Minek zsemle, ha van hús? - őrült Wendy's burger Japánból

2017. szeptember 04. - Feiertag Erik

Megszokhattunk, hogy a világ Távol-keleti részén mindig kitalálnak valami furcsaságot. Ezúttal a Wendy's vezetett be egy hamburgert, ahol a buci helyére hús került.

wendys-beef-bun-burger.png

A Wild Rock névre keresztelt szendvics alapvetően nem túl különleges: marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, tükörtojás és némi tartár mártás jelentik az összetevőket, ami miatt említésre érdemes, az a felépítése. Zsemle ugyanis nincs, helyette a két húspogácsa tartja össze a burgert. 1500 forint körüli árán korrekt ajánlatnak tűnik.

Láthattunk már Japánban ennél extrémebb megoldást is, ahol a húsok közé további húsok kerültek, a Wendy's kreálmánya tehát koránt sem világrengető, viszont ez a kifordított dolog még mindig elég meghökkentő. Kíváncsian várjuk, itthon ki lesz az első, aki megpróbálkozik valami ilyesmivel, mi a Don Pepére tippelünk, ahol volt már pizza burger, burger pizza, az állandó kínálatban pedig megtalálható egy brutális HamHotBurDogGer is.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9012765836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása