Sajtos-szaftos - Jucy Lucy

2017. augusztus 14. - Feiertag Erik

Néhány éve jártunk először, és sokáig úgy tűnt, utoljára Jack's Burgerben a Westend ételudvarán. Úgy gondoltuk, itt az ideje egy második látogatásnak, ezúttal valami extrább szendviccsel, így esett választásunk a Juicy Lucy-ra, méghozzá a budaörsi Auchan kajálda részlegén.

img_20170617_180704-01_custom.jpeg

A cheddar sajttal töltött, 200 grammos marhahúspogácsára épülő szendvicsbe bacon, paradicsom, saláta, grillezett hagyma és barbecue szósz kerül, illetve az 1990 forintos árban van még egy kifejezetten szép adag sült krumpli is. Mi kicsit drágább vizekre eveztünk, és Grand Menüben kértük, így 200 forint pluszért járt mellé egy fél literes üdítő is. Egyáltalán nem vészes árazás, ráadásul SZÉP kártyával is fizethetünk.

A burger méreteivel nem volt gondunk, ahogyan sokakkal ellentétben az ízével sem különösebben: a hús nem verseng a legjobbakkal, azonban egy fűszeres, szaftos pogácsa, ráadásul ezúttal jól megtömték cheddar sajttal is, ami bár nem olvadozik belőle látványosan, azért fogyasztáskor mégis erőteljesen jelen van. A barbecue szósz semmi extra, tippre ugyanaz a márka, mint amit Burger Kingben szoktak adni; domináns, édeskés ízvilága erőteljesen jelen van a szendvicsben. A bacon talán sülhetett volna némileg tovább, de nekünk így is bejött, baconre egyszerűen nem lehet panasz, akárhogy is legyen elkészítve.

img_20170617_180645-01_custom.jpeg

Összességében mi szerettük és szeretjük a Jack's Burger szendvicseit, azonban meg kell jegyezni, hogy nem szól mindenkinek. Aki gourmet burgerre, vagy akár közepesen vagy angolosan átsütött, marha ízével hivalkodó húspogácsa remekre vágyik, annak nem ez lesz a célpont. Ha viszont egy jót falnánk, és bejön ez az erőteljesen fűszeres ízvilág, érdemes bepróbálni valamelyik éttermet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6812615325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása