Szájbamászó pizzadallamok - Despacito Pizza

2017. augusztus 03. - Feiertag Erik

Idén augusztusra a Don Pepe elárasztott minket pizzákkal, így nem meglepő, hogy ezek közül próbáltunk ki valamit elsőként. Választásunk az akciós szórólapokon nem szereplő Despacitó összeállításra esett, kíváncsiak voltunk, hogy működik együtt a rengeteg feltét, amit a nyár slágere ihlette pizza kapott.

img_20170801_175307-01_custom.jpeg

Chorizo, serrano sonka,mozzarella, pizzaparadicsom, gomba, sült paprika, oliva bogyó, aszalt paradicsom és salsa szósz jelentik a fent említett feltét rengeteget, aminek meg is kérik az árát: 2390 forintért a havi extra pizzánál is extrább darabbal van dolgunk.

Szerencsére egy ízletes pizzát kapunk a pénzünkért. A szalámi és a serrano sonka is kiérződik, egyiket sem éreztük feleslegesnek, és hasonlóan viszonyultunk a többi feltéthez is: a szárított paradicsom már többször is bizonyította, hogy kifejezetten ízletes dolog, a salsa pedig csíp, de nem annyira, hogy kikergessen minket a világból. Az oliva bogyó és a gomba inkább a háttérben bújik meg, de őket sem neveznénk feleslegesnek. Egyedül a sült paprika, amit inkább kivettünk volna, de ez inkább személyes ízlés kérdése.

img_20170801_181448-01_custom.jpeg

Összességében tehát nagyon is jól sikerült a Despacito, ha nem gond a magasabb árkategória, érdemes tenni vele egy próbát. A sok összetevő nem üti egymást, hanem kellemesen csípős, sokízű egységet alkot, amivel kiérdemli a nyár pizzaslágere címet.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1212709926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása