Csirkehússal is szuper a McDonald's legnagyobb szendvicse - Big Tasty Original & Big Tasty Chicken

2017. augusztus 03. - Feiertag Erik

Idén nyárra a Meki nem valami nagy újdonsággal, "csupán" legnagyobb szendvicsük, a Big Tasty visszatérésével készült. Az alapnak mondható marhahúsos változat mellett egy csirkecombbal készülő kiadás is az étlapra került, mi pedig ha már ott voltunk, mindkettőt megkóstoltuk!

img_20170729_140952-01_custom.jpeg

A marhahúspogácsát és a fűszeres panírban sütött csirkecombot leszámítva a két variáns megegyezik: ömlesztett sajt, paradicsom, jégsaláta, hagyma és Big Tasty szósz kerül beléjük. Ennek fényében nem meglepő, hogy az ízek is hasonlóak. Főként a kissé savanykás, édeskés szósz érződik ki, meg a fehér sajt, melyek kombinációja elképesztően jól működik együtt.

A csirkés verzióban ehhez hozzájön még a csirkecomb, és annak fűszerezett, ropogós panírja. A comb ízvilága nagyon jót tesz a szendvicsnek, ráadásul Mekiben különlegességnek is számít, mi legalábbis nem emlékszünk, hogy csirkemellen kívül használták volna az állat más részét hamburgerhez.

Néhány éve volt legutóbb kapható a Big Tasty, akkor nekünk annyira nem jött be. Talán akkor elrontották a szendvicset, vagy nem tudjuk mi lehetett a gond, mert ezúttal egyszerűen imádtuk, főleg a csirkés kiadást.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5412702867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása