Három új pizza augusztusra a Don Pepében

2017. augusztus 01. - Feiertag Erik

Meg persze a szokásos extra burger, és egy időszakos akció, hogy mindenki találjon valami finomat erre a hónapra is.

burger.png

A hazai lánc legutóbbi csirkés hamburgerét nagyon szerettük, így kíváncsian várjuk, milyen lesz a Chicken Caprese Burger. Az összetevők listája egy könnyed szendvicset vetítenek előre, mely friss bazsalikommal, mozzarella karikákkal, paradicsommal, csirkemell filével, ketchuppel és ruccolával készül. 2490 forint ennek fényében nem tűnik olcsónak, az ár/érték arányon azonban némileg javít az árban foglalt DP öntet és burgonya.

adriatic.png

Ha már a címben is kiemeltük, jöjjön a pizza dömping, elsőként mindjárt az Adriatic Pizza, mely a hónap extra kiadása. Erre 2290 forintért fokhagyma, pesto, besamel, cukkini, chili, koktél rák, koktél paradicsom és mozzarella kerül, tehát egy nyárias tengeries darabról beszélünk.

muszaka.png

Az akciós, 1290 forintos Muszaka Pizza is jónak tűnik: besamel alapra fokhagyma, darált marha, padlizsán, paradicsom és mozzarella kerül. 1490 forintért dobozos üdítő is jár hozzá, tehát szomjan sem maradunk az étel után.

despacito.jpg

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a hónap meglepetése, a nyár slágere, vagyis a Despacito Pizza! Chorizo, serrano sonka,mozzarella, pizzaparadicsom, gomba, sült paprika, oliva bogyó, aszalt paradicsom és salsa szósz gondoskodik a szájbamászó pizzadallamokról, méghozzá 2390 forintért.

ital.png

Szomjas vásárlók számára lehet jó hír, hogy a Keleti Ízek kategória mellé 1,5 literes Nesteát, míg 2 db Pizzahajó, vagy 2 db saláta, vagy ezek kombinációja esetén 1,5 literes Emotion-t küldenek ajándékba.

hetiakcio.png

Aki valami egészen mást kóstolna, rendelhet akciós rizottót az öt felvonásban érkező akcó keretén belül, ahol egységesen 200 forintot lehet spórolni az egyes összeállításokon. Mi még egyiket sem próbáltuk, így lehet, hogy most le fog csúszni valamelyik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr812695849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása