Nagy Ízes és Nagy Csirkés a Mekiben!

2017. július 18. - Feiertag Erik

Vagyis magyarra fordítva a kicsit idétlenül sikerült címet, ismét Big Tasty-t ehetünk a McDonald's éttermeiben, ráadásul kapunk egy csirkés verziót is! A Meki legnagyobb hamburgere tehát visszatért!

bigtasty.png

Hogy a két változat jobban elkülöníthető legyen, az alap Big Tasty nevét megtoldották az Original szóval. Ebbe a klasszikus alapanyagok kerülnek: egy méretes marhahúspogácsa, ömlesztett sajt, paradicsom, jégsaláta, hagyma és Big Tasty szósz.

Big Tasty Chicken néven fut mindenki nagy meglepetésére a csirkés változat. Ebbe marha helyett fűszeres panírban sütött csirkecomb filé kerül, illetve ömlesztett sajt, paradicsom, jégsaláta, hagyma, és persze Big Tasty szósz. 

Speckó köretet is kérhetünk méretes szendvicseink mellé: a fokhagymás Tihany camembert darabok kihagyhatatlannak tűnnek, a burgonyaspirál pedig mindenki számára örömteli hír, aki unja a sima Mekis sült krumplit. Az újdonságok a tervek szerint szeptemberig lesznek elérhetőek, tehát bőven lesz időnk ismét elmerülni a Big Tasty élményben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2912671387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása