Sajtos tésztával dobja fel reggeli szendvicseit a McDonald's

2017. július 05. - Feiertag Erik

Ázsiában nem nehéz furcsa ételekre bukkanni, még a nagy láncok helyi képviseletei sem fáznak a számunkra furcsán ható ételek összeállításától. Ilyenek a címben is említett szendvicsek, melyekbe Mac & Cheese kerül.

mcdonalds-bacon-mac-toastie.jpg

Két terméket vezet be McCafé egységeiben a hongkongi Meki: Bacon, Macaroni & Cheese Toastie és Corn & Cheese Champignon Toastie az újdonságok neve. Előbbi neve elég beszédes, ebbe némi bacon, és két sajttal készülő Mac & Cheese kerül, utóbbi viszont kicsit hagyományosabb kiadás: tészta nincs, helyette kukorica, sajt és kukorica van benne.

A szokványosabb összeállítások kedvelőinek sem kell elkerülniük a Hongkongban a McCafé egységeit, hiszen továbbra is kapható maradnak a sajtos, a sonkás és a tojásos toast szendvicsek.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr512612669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása