Kaliforniai álom idén nyáron a KFC-ben

2017. június 27. - Feiertag Erik

Így június végén már kicsit nyáriasabb hangulatra vágyunk a gyorséttermekben, amire elsőként a KFC adott választ ma induló promóciójával. A termékek száma annyira nem sok ezúttal, viszont impozáns: két féle, akár dupla verzióban is kérhető Zinger, egy szuper Twister és egy új shake lesznek a következő hónapok sztárjai a csirkés étteremláncban.

kfc_w4_baner_300x200_rbg.jpg

Az elmúlt időszak promóciós termékeit megnézve nem is olyan meglepő, hogy ismét Zingereket turbózott fel az étterem. Ezúttal mindjárt két változatot is kapunk, melyek mindegyike kérhető egy vagy két H&S csirkemell filével. A húson kívül a California Zingerek guacamolét, paprikás fűszerezésű nachos-t, paradicsomot, jégsalátát, lilahagyma-salátát és Sriracha majonézt tartalmaz, míg a Summer Zingerek rukkolával, paradicsommal, valamint lime & chili és borsos-fokhagymás-citromos majonézzel készülnek.

kfc_calisummer_dmb_l1.jpg

A képen szereplő árak éttermenként eltérőek lehetnek!

A California Twister, ahogyan végül is neve mutatja, a California Zinger összetevőit sűríti egy nyárias tortilla tekercsbe. Ez két csípős csirkemell csíkot, paprikás fűszerezésű nachos-t, guacamolét, paradicsomot, jégsalátát, lilahagyma-salátát és Sriracha majonézt jelent, tehát az árat és a tálalást leszámítva valóban semmi lényeges különbség.

Mindemellett a cseresznyés shake-et váltja egy mangós kiadás, illetve határozatlan időre állandó termékké vált az Egyszemélyes Kosár, úgyhogy a július másodikáig nyerhető Budapest Park belépőkre továbbra is rárepülhetünk egyedül is. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8412623111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása