Szendvicsekkel támad a Séf Asztala

2017. június 22. - Feiertag Erik

Idén nyílt meg Wolf András főként rántott húsokkal foglalkozó gyorsétterme a Westend ételudvarán, ami azt tűzte ki célul, hogy minőségi, mégsem túl drága ételeket kínáljon a plázába tévedőknek. Egyelőre úgy tűnik, a koncepció bevált, amikor mi mászkáltunk arra, mindig tömve volt a hely, most pedig két újdonsággal is bővült az étlap.

sefszendvics.png

Méghozzá egy hagyományosabb, zsemlés szendviccsel, és egy kolbászos kifli variánssal. Előbbi csirke vagy borjúhússal is kérhető, árazása is ettől függ. Pontos listánk nincs az összetevőkről, de mindkettőbe némi zöldség és szósz kerül a hús/kolbász mellé. Az árazásról viszont tudunk véleményt alkotni: a legdrágább szendvics sem megy 1890 forint fölé menüben, tehát korrektnek mondható az összeg, amit elkérnek érte.

sefkifli.png

Alapvetően egyébként 1590 forintról indul egy falás a Séf Asztalában, amiért egy rántott csirkecomb filét kapunk némi burgonyával és üdítővel, desszertként pedig krumplinudli áll rendelkezésre 790 forinttól. Teljes árlistát innen lehet letölteni. A sima rántott húsok nem dobogtatták meg a szívünket, az egyik szendvicsre viszont igyekszünk mi is rárepülni, ha legközelebb arra járunk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4112607803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása