Sok hús bloggert győz - Chicken Carbonara Pizza

2017. június 18. - Feiertag Erik

A meglehetősen jól sikerült csirkés Jambalaya Burger után rávetettük magunkat a Don Pepe júniusi extra pizzájára, mely triplán húsos élménynek ígérkezett. Hogy jól sikerült-e, a tovább után kiderül!

img_20170612_130828-01_custom.jpeg

Valljuk be, az összetevők listája nem ígért túl sokat: roston sült csirke mellett sonkát, bacont, lila hagymát, parmezán sajtot, mozzarellát, újhagymát, fokhagymát és némi besamelt kapott feltétként, melyek nem hangzanak észveszejtően különleges hozzávalóknak. Az ár szokásosan 2190 forint volt, meg persze némi borravaló a futárnak.

Ízvilág tekintetében abszolút a húsok dominálnak, azok viszont jellemzően egyensúlyban vannak: a csirke, a sonka és a bacon is végig érződik, de nem vesznek el a háttérben a hagymák és a tejfölös alap sem. Amin meglepődtem, hogy még a parmezánt is kiéreztem néhol, pedig arra számítottam, hogy totálisan el fog veszni a többi feltét közt.

img_20170612_131700-01_custom.jpeg

Nem a világ legkülönlegesebb pizzája, ez tény, de egy kifejezetten korrekt három húsos, tejfölös darab így nyár elejére, mely jelentősen könnyedebb a múlt havi Chili Con Carne összeállításnál. Kiváló választás, ha nem vágyunk erőteljes, pikáns ízvilágra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3012589273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása