Ismét távol-keleti ízek a KFC-ben!

2017. május 02. - Feiertag Erik

A KFC ázsiai, teriyaki szószos promóciója hosszú ideje visszatérő vendég. Az alapfelállás nem sokat változott az első alkalom óta, azonban az étteremlánc mindig próbálkozik valami újjal, ami ezúttal a Távol-Keleti Zinger lesz - akár dupla változatban, ahogy az lassan megszokottá válik. Ezen kívül visszatér az egyszemélyes kosár, a szerencsés vendégek pedig ismét Budapest Park jegyekkel lehetnek gazdagabbak.

kfc_orient_plakat_fekvo_l1-l2.jpg

Zinger kedvelők aranykora a mostani, hiszen az elmúlt hónapok BBQ kiadása után máris egy egészen új változatot kóstolhatunk. A Távol-Keleti Zinger, mely akár két Hot and Spicy panírban sütött csirkemell filével is elérhető, teriyaki szószt, majonézt, uborka-szeleteket, snidlinget, jégsalátát és némi szezámmagot tartalmaz. A KFC eddigi keleti akcióit nagyon szerettük, így kíváncsiak vagyunk, hogy működnek ezek az ízek az étteremlánc egyik legnépszerűbb szendvicsében.

kfc_orient_dmb_l1.jpg

Ezen kívül persze lesz Távol-Keleti Twister (két csirkemell csík, teriyaki szósz, szezámmag, újhagyma, uborka, jégsaláta és majonéz tortillába tekerve) és Távol-Keleti Saláta (csirkemell csíkok, uborka, jégsaláta, lilakáposzta, lilahagyma és kukorica némi teriyaki szósszal nyakonöntve). Ha ez még nem lenne elég, visszatér az egyik legnagyobb KFC-s kedvencünk, a Távol-Keleti Lunchbox is, amit mi legtöbbször csak vacsidobozként szoktunk emlegetni. Ez zöldséges rizst, felszeletelt csirkemell csíkokat, teriyaki szószt és némi szezámmagot jelent, egy praktikus dobozkában, tehát egy hordozható adag, ami könnyedén szállítható haza, vagy a legközelebbi parkba, ahol csak enni szeretnénk.

Akit nem hoz lázba az édeskés teriyaki, annak jó hír lehet, hogy visszatér a tavaly télen rövid időre bevezetett Egyszemélyes Kosár. Ebbe a mini-bödönbe két H&S panírban sütött csirkemellcsík, két Hot Wings, és egy csirkerész kerül némi hasábburgonya társaságában. A jó időre való tekintettel pedig új Shake-et köszönthetünk a meggyes ízesítésű személyében. Az újdonságok ára a fenti képen látható, ezek azonban éttermenként némileg eltérőek lehetnek.

kfc_kosarak_talcapapir02_008.jpg

További újdonság, hogy kosár + Pepsi vásárlása esetén ismét két fős Budapest Park belépőket lehet nyerni. A kosarak mellé július 3.-ig (vagy a készlet erejéig) kuponok járnak, melyeket a budapestpark.hu/kfc oldalon lehet regisztrálni. Itt azonnal megtudjátok, ha nyertetek, és kiválaszthatjátok, melyik koncertre szeretnétek menni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4412472907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása