Zinger menni Amerika

2017. április 28. - Feiertag Erik

Magyarországon mindig is nagy kedvenc volt a KFC Zingere, amit bár azóta több érdekesebb szendvics is követett, az állandó kínálatnak azonban még mindig része, ahogyan időről-időre speckó promóciós kiadások is készülnek belőle. Ennek fényében igazán meglepő lehet, hogy az étteremlánc hazájában eddig még sosem árulták a már-már ikonikusnak számító szendvicset.

kfc-zinger-cover.jpg

Az 1984-ben Trinidad és Tobagóban debütált burger szinte az egész világot bejárta már, a legtöbb országban pedig folyamatosan a KFC kínálatának részét képzi. Meghökkentő módon viszont csak most, április 24.-én érkezik meg Amerikába. A csípős, fűszeres panírban sütött csirkemell filével, salátával és majonézzel készülő szendvics 5 dolláros menüben is kapható lesz, ami nagyjából 1460 forintot jelent, tehát az itteni áraknál valamivel drágábban lesz falható.

via Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6012442889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása