Történetének legjelentősebb étteremfejlesztésére készül a hazai McDonald’s

2017. április 21. - Feiertag Erik

Elég sokat írtunk már a McDonald's Amerikában bevezetett újításairól, mint például a digitális kioszkokon összeállítható, akár személyre szabható rendelésről. Idén végre Magyarországra is eljutnak ezek a megoldások, hiszen a Meki hazai történetének eddigi legkomolyabb beruházására készül.

e35c8d47e9bb242cc97a71f98b4e893b.jpg

A hazánkban 29 éve működő étteremlánc mindig ügyelt arra, hogy a legmodernebb technológiák alkalmazásával szolgálhassa ki vendégeit. A globális vezetés által márciusban bejelentett stratégiával összhangban a magyarországi éttermek is meg fognak újulni.

 „Mindennél fontosabb számunkra, hogy teljesítsük, és amikor csak lehet, túl is szárnyaljuk vendégeink elvárásait.” 

- mondta a tervekről Horváth Ágnes, a McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft ügyvezető igazgatója. „A közel 3 évtizedes magyarországi történetünkre építve egy még modernebb, a vendégeink igényeit még jobban és kényelmesebben kiszolgáló éttermi élmény megteremtése egyedülálló lehetőség arra, hogy tovább erősítsük a márkát és a jelenlétünket Magyarországon”.

mcdonald_s_create_your_taste-6.jpg

Ezekhez hasonló kioszkokkal találkozhatunk majd a magyarországi éttermekben is

A legjelentősebb változás a digitális vásárlói rendszer bevezetése, ahol interaktív kioszkok segítségével állíthatják össze rendelésüket a vásárlók. Ezen kívül lehetőségük lesz egyes termékeket személyre szabni, a kész összeállítást pedig egyenesen az asztalukhoz kikérni. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, a legfontosabb, vendégeket érintő változások a következőek lesznek:

Digitális technológiával támogatott rendelési folyamat

Fizetési lehetőség akár interneten, vagy mobiltelefonon keresztül

Egyes termékek személyes igényre szabható összetétele

Választhatóan asztalnál történő felszolgálás

Megújuló családi szolgáltatások

Év végéig öt étterem felújításának befejezését tervezi a cég, mely a magyarországi franchise partnerekkel közösen, hazai történetének eddigi legnagyobb, legjelentősebb beruházásának keretében történik. A McDonald's Magyarországon egyébként 89 étteremmel rendelkezik, melyek évente több mint 80 millió vendéget szolgálnak ki. A vállalat új egységeket is szeretne nyitni a következő években, a vállalat tehát továbbra is elkötelezett a magyar piac iránt.

komment

Kommentek