Vészcsirke Újratöltve

2017. április 18. - Feiertag Erik

Pizzával még nem jártam úgy, hogy a neve fogott volna meg annyira, hogy azt éreztem, ezt mindenképp ki kell próbálnom. Az Emergency Chicken Reloaded 2.0 hangzása viszont elég furcsa, így az ember azonnal kíváncsi lesz, mit is takarhat ez az étel. Nos, egy egészen ízletes pizzát.

img_20170408_134113-01_custom.jpeg

Ami bár az összetevők listája alapján csípősnek ígérkezik, nálunk ez a hatás abszolút nem érvényesült. Hogy ez szándékos vagy lekváros csak a véletlen műve, azt nem tudjuk, minden esetre papíron ezekből az összetevőkből épül a Vészcsirke: tejföl, vöröshagyma, csirke, camembert, szárított paradicsom, gomba, császár szalonna, habanero és mozzarella sajt. Ezen kívül kérhető szalámival is, ami nem változtat a 2090 forintos áron.

img_20170408_134130-01_custom.jpeg

A csípősségért a habenero felelt volna, ez sajnos most úgy vettük észre nem a paprikát jelenti, hanem egy csípős szószt, ami bár magában tényleg elég erős, nálunk a pizzán viszont valahogy elveszett. Ettől eltekintve viszont egy igazán finom ételt kaptunk, amin az összes többi összetevő kellően jelen volt. Egyedül a szárított paradicsomot éreztük picit soknak, de annyi baj legyen, mivel ez a mozzarella fölé került, könnyedén személyre tudtuk szabni az adagolását.

Összességében tehát az elvártakhoz képest kevésbé erős, viszont kellemesen sajtos-húsos-gombás pizzát kapunk a pénzünkért, amit némi szárított paradicsom koronáz meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3412413819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása