A Meki eddigi legjobb fagyija? - McFlurry Baci Perugina

2017. április 13. - Feiertag Erik

Az elmúlt években sokat kísérleteztek különböző nyári fagyikkal a McDonald's-nál. A legsikeresebb talán az elmúlt két évben árult Pöttyös McFlurry volt, ami bár szerettünk, valahogy a túrórudi fagylaltba turmixolása annyira nem sikerült jól. Idén egy olasz bonbon gyártóval szövetkezett az étteremlánc, az eredmény pedig meglepően jó lett!

img_20170410_154129-01_custom.jpeg

Bevallom, kicsit szkeptikus voltam. Oké, neves édességgyártó terméke kerül a fagyiba, de végtére is csak egy mogyorós-csokis összeállításról van szó, nem? Biztos jó lesz, de semmi extra, ez járt a fejemben rendeléskor. Mivel megdobtak némi utalvánnyal (amit ezúton is nagyon köszönök), a "natúr" bonbonoson kívül egyből kértem egyet az új meggyes szósszal is. Ezen kívül még epres öntettel is elérhető a termék, de ezt mi most kihagytuk.

img_20170410_154156-01_custom.jpeg

Alapvetően valóban egy mogyorós-csokis fagylaltkeverékről van szó némi extra csokoládé öntettel, azonban mégis ott bujkál benne ez a jellegzetes, kicsit leírhatatlan, bonbonos ízvilág. Nekünk nagyon bejött, persze aki nem szereti az ilyesmit, annak most joggal görbülhet lefelé a szája.

img_20170410_154747-01_custom.jpeg

Ami miatt viszont kiérdemelte a címben feltett kérdést az új McFlurry, az a meggyes öntettel tálalt változat. A kellemes "natúr" kiadáson rengeteget dob a meggy édeskés, kissé savanykás zamata. Ráadásul a szószban gyümölcsdarabok is vannak, ami tovább növeli a szánkban végbemenő ízrobbanás mértékét. Bár nem próbáltam, szerintem hasonlóan jó hatással lehet a termékre az epres szósz is, csak édesebb ízvilággal.

Összességében tehát kifejezetten ajánlott az új Baci Peruginás McFlurry, főleg gyümölcsös öntetekkel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr112416211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása