Mozzarellás-csirkés harapnivaló

2017. április 11. - Feiertag Erik

Szeretjük a snackeket és a különböző harapnivalókat, ezek azonban inkább előételként, vagy délutáni nasiként funkcionálnak jól. Most viszont találtunk egyet, ami simán elmegy főételnek is!

csirke3.png

A hozzávalók listája nem túl hosszú: alapvetően csak csirkemell filére, mozzarella sajtra és a panírozás alapkellékeire van szükségünk.

Hasonlóan egyszerű az elkészítés is: a csirkemelleket félbe vágjuk, szúrunk rajtuk egy nagyobb lyukat, majd beletöltjük a kis rudakra vágott sajtot. Ezt követően panírozzuk és olajban aranybarnára sütjük. Ha az ínyencebb verzióra vágyunk, akkor a panírozáshoz panko morzsát használunk, melyhez némi fokhagyma port, sót, szárított bazsalikomot és petrezselymet keverünk.

csirke2.png

Már kész is, lehet falni szósszal vagy szósz nélkül, mert mindenhogy finom! \o/

komment

Kommentek