Palackozott szószokkal támad Kanadában a Meki

2017. április 06. - Feiertag Erik

Speciális önteteket jellemzően promóciós szendvicseinél használ a McDonald's, azonban akad egy hét lakat alatt őrzött titkos szósz, amit szinte mindenki szeret, és az egyik legnépszerűbb állandó termék része. Ezentúl viszont nem kell hamburgert venni ha kedvenc öntetünkre vágyunk, hiszen áruházakban is árusításra kerülnek a Meki legjobbjai.

mcdonalds-canada-big-mac-sauce-filet-o-fish-sauce.jpg

Legalábbis Kanadában, de vélhetően ha elég sikeresek lesznek ezek a termékek, előbb-utóbb külföldön is elérhetőek lesznek a palackozott szószok. A fent is emlegetett, ikonikus Big Mac öntet mellett Flet-O-Fish és McChicken ízek érhetőek el, melyek kvázi a Meki által használt tartár mártást és majonézt jelentik.

A 355 ml-es kiszerelésben megvásárolható szószok árazásáról és bevezetési dátumáról sajnos nincsenek információink, de vélhetően nem a legdrágább termékek lesznek a polcon.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4612404951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása