Meghökkentő módon használja a ketchupöt ez az étterem

2017. március 30. - Feiertag Erik

Jó dolog a ketchup egy szendvicsben, de azért kellemetlenné is válhat a jelenléte. Fogyasztáskor könnyen kifolyhat, összekenhet mindent, ráadásul ha nem pirítják meg eléggé a zsemle alját, azt is simán eláztathatja, ahogy például velünk történt a Zingben - igaz, nem a vörös öntettel -, még 2016 végén. Ez a Los Angeles-i lánc azonban áthidalta a problémát, mégpedig egy meglepően egyszerű, bár kissé bizarr megoldással.

ketchup.png

A Plan Check Kitchen + Bar éttermekben ugyanis nem szószként használják a ketchupöt, hanem lapként. Az úgynevezett ketchup bőr a megszokott öntetként kezdi útját, ám a konyhán tapadásmentes tepsibe nyomják, egyenletesen szétterítik, majd négy órán keresztül sütik. Ezáltal eltűnik belőle a nedvesség, és egy hatalmas ketchup lapot kapnak, mely később négyzetekre szelve kerül a burgerekbe.

Ti mit szóltok hozzá? Kipróbálnátok ezt a furcsa megoldást, vagy inkább összekenitek magatok a jó öreg nedves ketchuppel? Mi minden esetre felírtuk a listánkra, úgyhogy ha egyszer valahogy az Angyalok Városába keverednénk, beülünk egy ilyen étterembe.

via Business Insider

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1512386891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása