Paneer 2. kör - Bacon Cheeseburger

2017. március 16. - Feiertag Erik

Amikor tavaly megnyílt az Allee előtti kis foodcourt három menő étterem kocsijával, nagyon örültünk, hogy a Paneer is helyet kapott a sorban, így végre nekünk is egészen útba esett a rántott sajtos étterem. A szendvics, amit kipróbáltunk azonban nem igazán jött be, számunkra túlzottan édes volt a hagymalekvár, viszont magával a lényeggel, tehát a sajttal nem voltak gondjaink, úgyhogy ismét választottunk valamit a szűkös étlapról.

img_20170304_153639-01_custom.jpeg

Ezúttal valami egyszerűbb darabot néztünk ki, nevezetesen a Bacon Cheeseburger nevű ementálival készülő szendvicset. Ebbe paradicsom, uborkás-majonézes szósz, bacon és némi coleslaw kerül, meg persze az előbb említett sajt. Az ár 1590 forint, ami egy laktató szendvics esetében korrektnek mondható a mai mezőnyben.

img_20170304_153804-01_custom.jpeg

Várakozásainknak megfelelően a Bacon Cheeseburger ízvilága sokkal visszafogottabb, és bár a coleslaw és az uborkás-majonézes szósz ad neki némi édeskés beütést, összességében egyáltalán nem zavaró, sőt, még jót is tesz az ízélménynek. Főként a méretes sajtot és a sós bacont fogjuk érezni, illetve az előbb említett szósz-saláta kombót, tehát kvázi mindent, így egy egészen kiegyensúlyozott szendvicsről beszélhetünk. A ciabatta pedig továbbra is király burok ennek a húshagyó burgernek.

img_20170304_153836-01_custom.jpeg

A Paneer második körében végre sikerült belopnia magát a szívünkbe. Elájulva továbbra sem vagyunk a rántott sajtra épülő szendvicsektől - vélhetően mi mindig is húspártiak leszünk ebben a kérdésben -, azonban a koncepció és a megvalósítás kellően érdekes és jó ahhoz, hogy időnként azt mondja az ember, van élet a húsos éttermeken túl.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1812341135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása