Hatalmasra nőttek a Meki szendvicsei

2017. március 14. - Feiertag Erik

Az utóbbi évek Mekis trendjei alapján sejtettük, hogy lassan eljön ismét a Grand Big Mac ideje, azonban a cég ezúttal egész mást talált ki a témában: óriás BM helyett többi kedvencünk növekedett hatalmasra!

17309804_1342291835829958_628991771285884313_n.jpg

Az újdonságok felépítés terén nem különböznek az eredetiektől, azonban méretek tekintetében jócskán megnőttek: a Dupla Sajtos McRoyal felnagyított kiadása, a Grand Cheese & Beef például 230 grammos marhahúspogácsával készül, melyen kívül hagyma, sajt, ketchup, mustár és savanyú uborka kerül bele. A Grand Dupla Sajtburger ugyanezekből az összetevőkből épül, ám a szezámmagos zsemlét a Mekis sajtburgereknél megszokott változatra cserélik, illetve méretei is elmaradnak a Cheese & Beef szendvicstől.

Nem csak a marhával készülő darabokat érinti a növekedés: a Grand McChicken értelemszerűen egy nagyobb McChicken panírozott csirkehússal, salátával és majonézzel.

Bár igazi újdonságot egyik termék sem jelent, a nagyobb szendvics mindig jobb szendvics, ha bevált receptet követ - és mi lehetne jobb alapanyag néhány közkedvelt, állandó burgernél?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5012337025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása