Pizzába oltott hamburger - Pizza Burger

2017. március 07. - Feiertag Erik

Nem mindig egyszerű dönteni egy jó pizza és egy jó burger közt, a Don Pepében most azonban egészen könnyű dolgunk volt, hisz a havi akciós hamburger kettő-az-egyben megoldás. Hogy jól sült-e el a hibrid, a tovább után kiderül!

img_20170304_170504-01_custom.jpeg

A szendvics legnagyobb különlegessége meglepő módon a buci, ami mind az előzetes képeken, mind a valóságban meglehetősen menő, gyakorlatilag egy mini pizzáról beszélünk némi paradicsom szósszal, sajttal és csabai parasztkolbásszal. A magában is egészen jó étek alá természetesen további összetevők is kerülnek: marhahúspogácsa, mozzarella sajt, serrano sonka, paradicsom, és rukkola, illetve egy újabb lap pizzatészta, ezúttal feltét nélkül. 2490 forint azért nem kevés ezért a szendvicsért, szerencsére az ár/érték arányt némileg javítja a DP burgonya és a szósz, melyekre továbbra sem lehet panasz.

img_20170304_170532-01_custom.jpeg

Első blikkre a kész étel meglepően nagy, a hús mérete azonban maradt a szokásos, talán jó lett volna, ha ugyanezt a húsmennyiséget kicsit vékonyabb pogácsaként, a teljes pizzatésztát kitöltve készítik el, bár ha kézzel esszük a szendvicset, akkor a végleges megoldás könnyítheti a fogyasztást.

img_20170304_171521-01_custom.jpeg

Ahogy már fent is írtuk, a felső "bucit" elfogadnánk magában is pizzaként, a sajt, a paradicsom és a kolbász nagyon jól együttműködnek, ami az egész szendvics ízéményén is képes emelni. A serrano sonka azonban sajnos hajlamos volt kicsit elvészni az összetevők közt, egészen pontosan a rengeteg rukkola volt az, ami a mi ízlésünknek túl erőteljes volt ebben a szendvicsben.

img_20170304_170554-01_custom.jpeg

Összességében korrekt darab lett a Pizza Burger, melynek legnagyobb erőssége felépítésében, illetve hibrid létében rejlik. Így a poszt végére már csak egyetlen kérdés maradt: mikor jön egy gigászi HamHotPizBurDogZaGer, ami egy doggert, pizzát és hamburgert egyesít minden haspók legnagyobb örömére?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5712317369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása