Dupla Grander után visszatértek a Dupla Zingerek

2017. február 28. - Feiertag Erik

Elég erősen kezdte az évet a KFC, ugyanis januárban visszahozta a tavalyi év egyik legmenőbb promócióját apróbb változtatásokkal, és persze a gigantikus Dupla Grander Cheeserrel. Úgy döntöttek, a sajtos akció kifutása után sem csökkentenek a tempón, és egy másik nagy kedvencünk tér vissza 2016-ból: a Dupla Zinger!

16938665_10154248104731434_2823829346817245851_n.jpg

A következő hónapok tehát a H&S csirkemell filével készülő burgerek jegyében telik majd, melyből egy vagy két darab is kerülhet a szendvicsekbe. Egyrészt itt a megszokott Zingert salátával és majonézzel, másrészt ismét elérhető a Zinger BBQ Burger, melybe ömlesztett cheddar sajt, paradicsom, savanyú uborka, valamint BBQ és nacho sajtszósz kerül.

Néhány kép tavalyról: nem csak szépek, de finomak is voltak - vélhetően idén sem lesz másként.

Köretek tekintetében nagy változásra nem kell számítani: velünk marad ugyanis a Rusztikus Sültburgonya, az elmúlt hónapokban megkedvelt sajtszószról azonban le kell mondanunk, de azért szerintünk így is akad finom öntet az étteremnél, ami feledteti majd a sárga mártogatós hiányát.

Ha méretes csirkés hamburgerre vágyunk, akkor ezentúl sem kell tovább mennünk a legközelebbi KFC-nél. Akinek nem volt meg tavaly egy Dupla Zinger BBQ Burger, annak idén mindenképp érdemes beneveznie rá, mert ahogyan a Dupla Grander Cheeser, ez is egy kihagyhatatlan szendvics, némileg klasszikusabb, megszokottabb ízvilággal.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1612300377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása