Grillezett bordával támad a cseh McDonald's

2017. február 21. - Feiertag Erik

A népszerű étteremlánc sűrűn vezet be különböző snackeket akciós szendvicsei mellé, ám Csehországban ezúttal minden eddiginél királyabb dologgal dobták fel kerti grill témájú promóciójukat: grillezett sertésbordával!

mcdonald_bbq_metro_bezloga.jpg

A különleges sajtokkal, szalonnával és füstös ízvilágú szószokkal készülő hamburgerek bár jól hangzanak, azért annyira nem eget rengetőek, hogy azonnal világot akarjunk járni miattuk. Bordát Mekiben azonban eddig csak a korrekt, nagyon barbecue szószos McRibben láthattunk, abban is húspogácsaként, csont nélkül.

1920x1080pxbbq_cz_novinky.jpg

A szendvicsek is guszták, de a promóciós snack most az, ami valóban szót érdemel.

A cseh éttermekben most azonban egy-egy szelet bordával tunkolhatjuk a választott öntetet, mintha csak otthon készítettük volna el a húst. Jó lenne a hazai éttermekben is látni hasonlót, bár a különböző panírozott camembert és mozzarella sajtokra sem lehet panasz, amiket elég sűrűn árusít a magyarországi hálózat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6512276893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása