Tésztás szendvics az indiai Burger Kingben

2017. február 19. - Feiertag Erik

Láttunk már őrült feltéteket, főleg a Távol-Keletről. Ezúttal is Ázsiából érkezik ez a fura hamburger, mégpedig az indiai Burger Kingből, ahol ezúttal Kína ízeivel szeretnék megnyerni a vendégeket.

burger-king-india-shanghai-whopper.jpg

A Shanghai Whopper néven futó szendvics legtöbb összetevője nem mondható különlegesnek: sajt, paradicsom, lilahagyma és saláta kerül bele. Ezen kívül két szósz, egy sajtos-jalapeno-s öntet, illetve a kínai témát erősítendő némi Kung Pao, és sült tészta kap benne helyet.

A Kung Pao szósz egy kínai borféléből, valamint csiliből és szecsuáni borsból készül. Alapvetően csirkével szokták fogyasztani, ennek megfelelően a szendvics többek közt a szárnyas húsával is kérhető. Ezen kívül vegetáriánus pogácsa vagy birka kerülhet bele, árazása pedig ettől függően legfeljebb 995 forintnak megfelelő rúpia lehet, ami egészen barátian hangzik, főleg a hazai árakhoz képest.

4319.jpg

A Burger King most egyébként hazánkban is egy elég különleges hamburger duóval van jelen: a King Steakhouse szendvicsekben némi sült hagyma, bacon, sajt és egy vagy két marhahúspogácsa mellett tükörtojás is van, amit eddig itthon csak reggeli termékek esetében láthattunk. Nekünk egészen bejött, bár pont a lényeg volt kicsit halovány.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9212272157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása