Végre feltalálták a tökéletes sült bacont készítő gépet!

2017. február 04. - Feiertag Erik

Úgy tűnik érdemes volt hosszú éjszakákon át imádkozni egy kütyüért, ami csodálatos sült bacon szeletekkel ajándékozza meg használóját, ugyanis végre elkészült!

bacon-maker-metro.jpg

A Nostalgia Electric készüléke ráadásul mindezt egészségesen teszi: hozzáadott olaj nélkül működik, sütés közben pedig kialakításának köszönhetően elszivárognak a felesleges zsiradékok.

Az egyszerre hat szelet bacon befogadására képes gép használata nagyon egyszerű. A kezelőszervek kimerülnek egy tekerőben, mellyel beállíthatjuk, mennyire legyen ropogós a kész szalonna. Ez alapján kerül szabályozásra az időzítő, melynek köszönhetően mindig tökéletes végeredményt kapunk.

bcn6bk_nw_raw-e1473282554307.jpg

Mi már nagyon várjuk, hogy más gyártók is átvegyék az ötletet, és hazánkba is megérkezzen ez az egyszerű, de mégis praktikus eszköz.

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8712181208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása