Big Mac automatát állít forgalomba a McDonald's

2017. január 30. - Feiertag Erik

Amerikában hatalmas Big Mac forradalom zajlik jelenleg: a normál változat mellé becsatlakozott egy kisebb és egy nagyobb változat, ráadásul ha ez nem lenne elég, a hónap végén speciális automatát is szolgálatba állít az étteremlánc.

mcdonalds-mockup.jpeg

Mégpedig a bostoni Kenmore Square-en lévő McDonald's egységben. A gép mindössze egyetlen napig fog működni, és három termék kiadására lesz képes: Big Mac Junior, Big Mac, és Grand Big Mac. Ráadásul ingyen, illetve valamiféle ára azért mégis van: csak egy Twitter üzenetet kell közzé tennünk, és már jön is a hamburger.

Az új burgerek egyébként csak méretben térnek el a megszokott Big Mac-től. Míg a Junior változat egyetlen húspogácsával, sajttal, salátával, uborkával, hagymával és persze Big Mac szósszal készül, addig a normál kiadás két hússal és az ikonikus emeletes kialakítással, a Grand Big Mac pedig nagyobb hússal, nagyobb zsemlével és több mindennel.

gettyimages-96324959.jpeg

Forrásunk egyébként rákérdezett az automata működésére, de elég elkeserítő választ kaptak: az éttermi dolgozók fogják folyamatosan utántölteni, tehát nem egy önműködő burgerépítő készülékről beszélünk. 

via Metro

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2112167583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása