Csupa Csoda Pizza

2017. január 19. - Feiertag Erik

Januárban hamburger fronton nem dobbantott nagyot a Don Pepe - egy tavalyi egészen jól sikerült darabot hoztak vissza, amit bár mindenkinek ajánlunk aki szereti a csípőset, mi most nem kóstoltunk bele újra. Amit viszont kipróbáltunk, az a címben is jelzett Csupa Csoda Pizza, amitől nem sok csodát vártunk, mégis egy meglehetősen csodálatos darabot kaptunk!

img_20170107_151546-01_custom.jpeg

A Don Pepe szórólapjain szereplő képpel ellentétben a pizzára sem tündér, sem unikornis hús nem kerül, azonban a tejfölös-mustáros alap, a tarja, a lilahagyma, a bacon, a paradicsom és a pannónia sajt így is elég jól hangzik, még talán akkor is, ha azt mondom, hogy 2090 forintot kell fizetni érte.

img_20170107_151605-01_custom.jpeg

Az utóbbi időben nem igen ettem mozzarella nélküli pizzát, kicsit féltem tőle, hogy fog működni az erőteljes pannónia sajt mint feltét, de pozitívan csalódtam benne. Nem nyom el semmit, ugyanakkor valóban különlegessé teszi az ételt. A húsfélék is nagyon jól el lettek találva, egészen kiegyensúlyozott összeállításról beszélhetünk. Egyedül a mustár lehetett volna valamivel hangsúlyosabb, de így is nagyon jó volt, ahogy a háttérben meghúzódva éreztette hatását.

img_20170107_153808-01_custom.jpeg

Igazi meglepetés pizza számomra a Csupa Csoda: a rengeteg mozzarellával szórt pizza után igazi felüdülés a pannónia sajt ízvilága, ráadásul a többi feltét is egészen jól működik. Ha valaki egy kicsit egyszerűbb, de mégis valahol különleges összeállítást szeretne, bátran rendeljen egyet a legközelebbi Don Pepéből.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9012135829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása