Ennél jobb Mekis sajtburgert még nem ettél! - Crunchy és Crunchy Hot

2017. január 12. - Feiertag Erik

Sokáig csak úgy volt a Sajtburger a McDonald's-ban, azonban az utóbbi években rendre kapunk kisebb-nagyobb promóciókat velük kapcsolatban. Első ilyen fecske volt, hogy dupla, vagy akár tripla hússal is kérhettük az ételt, tavaly pedig már csípős változatot is választhattunk. Idén két húsban maximalizálták a méretet, ugyanakkor némi tortilla chipsszel tették ropogóssá a receptet.

img_20170107_162745-01_custom.jpeg

És milyen jól tették! A fent említett tortillán kívül húspogácsával, sajttal, uborkával, hagymával és taco szósszal készülő szendvics ugyan sokban nem tér el az eredeti recepttől, annyiban azonban mégis, hogy érezhetően más, véleményünk szerint kifejezetten jobb legyen annál. Mi csak dupla verziókat próbáltunk, de a szósz kellemes csípőssége itt is korrektül jelen volt, a főszerep azonban egyértelműen a hús-sajt kombóé. A tortilla chips annyira nem erőteljes adalék, ami egyrészt hagyja érvényesülni a többi ízt, másrészt kellemesen ropogóssá teszi a szendvicsek fogyasztását.

img_20170107_162845-01_custom.jpeg

Természetesen a Crunchy Hot változatot is megkóstoltuk, ebbe a fentieken kívül pár szelet jalapeno paprika kerül, szerencsétlenségünkre pont jutott néhány elég apró vég is a mi adagunkba, de ezen nem akadunk fenn, hiszen a zöldség íze így is bőven érvényesülni tudott. Nem tette elképesztően csípőssé a Dupla Sajtburgerünket, viszont annyival mégis feljebb tekerte a lángot, hogy azt mondjuk, tényleg egy erősebb kategóriás terméket kaptunk.

img_20170107_162715-01_custom.jpeg

Összességében a kedvenc sajtburger duónkat tette le januárra a Meki az asztalra. Kellemesen kis csípős szendvics, amit akár kutyafuttában is be lehet nyomni hazafelé, ha már tényleg nem bírjuk tovább éhesen. 

img_20170107_162514-01_custom.jpeg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr212118475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása