Új év, új pizzák! - Don Pepe január

2017. január 01. - Feiertag Erik

Új év, új hónap, új donságok a Don Pepében. Mivel ezen a hajnalon úgyis mindenki fenn van, arra gondoltunk, nem várunk tovább, és most azonnal megosztjuk veletek, mivel indul a hazai étteremhálózat következő éve!

pizzak.png

Reméljük csupa csoda lesz ez az eszetendő - a Don Pepénél is valahogy így gondolkoztak, hisz nem csak egy 1190 forintos akciós 2017 pizzát kapunk pizzaszósszal, mozzarellával, baconnel, paradicsommal és bazsalikommal, hanem egy Csupa Csodát is, mely bár jó 900 forinttal drágább, de ez a feltéteken is meglátszik: tejfölös alapra tarja, paradicsom, pannónia sajt, lilahagyma, bacon és mustár kerül. 

Régen volt már, hogy időszakos hamburger került a kínálatba, ugye 2016 utolsó pár hónapjában a speckóbb szendvicsektől vettünk búcsút. Sajnos januárra sem jut újdonság, hisz a tavaly februárban árusított Black & Pepper tér vissza. Ez fekete bucit, marhahúspogácsát, paradicsomot, jégsalátát, cheddar sajtot, hegyes erős paprikát, piros chilit, jalapeno paprikát és majonézt jelent. Az ár is változatlan, így most is 2290 forintért kapható, amiben benne van egy adag Don Pepe burgonya és szósz is. Annak idején nagyon szerettük az egyszerűsége miatt, illetve a rengeteg paprika ereje miatt, így nyilván most is ajánlott darabnak számít, mi azonban inkább az új pizzákra repülünk majd rá, és nyálcsorgatva várjuk a februári kínálatot. 

ajandekok.png

Az Extra Doggerek kedvelőinek jó hír lehet, hogy minden rendelés mellé 1,25 literes Coca-Cola jár ebben a hónapban, a Piadina rajongók pedig két kedvencük rendelése mellé két dobozos kólát küldenek.

magicpastahetek.png

Varázslatos tészták a Pepe Magic & Pasta termékkategóriában. Ha eddig kimaradtak volna az idén ősszel bevezetett újdonságok, akkor most kedvezményes áron kóstolhatjátok meg őket. Beosztás a fenti képen, így akár előre is tervezhettek egy Don Pepés vacsorával.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7712086299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása