Nem jött be a tegnapi ajándék? Irány egy Burger King!

2016. december 25. - Feiertag Erik

Nem sikerült eltalálni az ízlésed karácsony este? A világ legrondább kötött pulcsija volt a csomagban? Három számmal kisebb zoknikat találtál a fa alatt? Semmi probléma, a Burger King megoldja!

burger-king-whopper-gift-exchange.jpg

Hiszen az étteremlánc Floridában található főhadiszállásán Whopperre cserélik a nem tetsző meglepetéseket. Méghozzá hétfőn, szóval ha ma indultok, még épp időben odaérhettek egy hamburgerre. Az akció csak egyetlen napig, 10:30 és délután 5 óra közt él, a behozott ajándékok pedig nem a kukában landolnak, hanem eljótékonykodják őket.

Hasonló akciókat szervezett az étteremlánc egyébként Londonban és Brazíliában, de ha egyik város sem opció, az első 100 #WhopperExchange hashtaggel ellátott Instagram vagy Twitter poszt is meglepetésre számíthat, bár vélhetően ez az akció csak az Egyesült Államok területére érvényes.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr712072367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása