Karácsonyi Fánk-Whopper a Burger Kingben

2016. december 08. - Feiertag Erik

Sajnos nem Magyarországon, hiszen itthon továbbra is a Három Királyok mennek Angus hússal és csirkemellel, hanem Izraelben támad menő Whopper különlegességgel a helyi Burger King.

burger-king-israel-donut-whopper.jpg

Ahogy az talán a címből is kitalálható, a szendvics tartalma nem esett át különösebb változáson: ugyanúgy marhahús, saláta, paradicsom, ketchup, mustár, hagyma és uborka kerül bele, mint mindig. Egyedül a zsemlével variáltak, de azzal nagyon: szezámmagos buci helyett ketchuppel töltött fánkba kerülnek a fenti összetevők, igazi karácsonyi hamburgerré téve a Burger King ikonikus, tűzön grillezett termékét.

Sajnos nem sokáig élvezhetik a helyiek ezt a menő szendvicset: csupán december 25 és január 1 közt kapható, de ha átütő siker lesz, biztosak vagyunk benne, hogy nem csak Izraelben fog visszatérni, hanem idővel a világ más országaiba is ellátogathat. 

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5812032485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása