Karácsirke - Jinglebells szendvics

2016. november 26. - Feiertag Erik

Karácsonyi Angus mellé idén ünnepi csirkés szendvics is jutott a Burger Kingbe, ki is próbáltuk, milyen.

img_20161115_213746-01_custom.jpeg

A nevén kívül sajos sok újdonságot nem kínál a termék. A panírozott csirkehús mellett saláta, paradicsom, sajt, majonéz, BBQ szósz, pirított hagyma és bacon kerül bele. Jó összeállítás, de közel sem emelkedik ki az átlagos szendvicsek sorából. Örültünk volna, ha jóval 2000 forint alatt marad a menüár, de sajnos 2090-et kell fizetni, ha meg szeretnénk kóstolni.

Magával a burgerrel amúgy nincs nagy baj, korrekt darab. A szószok kellemesen édeskések, a csirke bundája ropogós, a zöldségek elroszognak a fogaink alatt, a bacon és a sajt íze pedig sokat emel az összképen. Nem rossz tehát a Jinglebells, csak beleszürkül a tömegbe. Ha viszont mindenképp csirkét szeretnénk, és csak BK van a közelben, akkor még mindig ez a legjobb választás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr10011998376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása