Csirke a házban

2016. november 23. - Feiertag Erik

Mármint a Bacon Klubházban, avagy a Meki prémium kategóriás, állandó szendvicse kapott egy társat, mégpedig egy dögös csibét a legújabb Armani panírbundába öltöztetve!

unnamed.png

Az új szendvics a korábbihoz hasonló fényes buciban érkezik ömlesztett fehér cheddar sajttal, paradicsommal, szeletelt batávia salátával, lilahagymával, Big Mac szósszal, és a fent is említett, fűszeres panírban kisütött csirkemellel. Ha a prémium termékek mellé prémium köretet szeretnénk, most arra is van lehetőség, hisz Borsos Burgonyát vagy Borsos Tihany Camembert Sajtfalatokat is választhatunk menünk mellé.

unnamed_1.png

A tavaly bemutatott Clubhouse termékvonal mostantól tehát két burgerből áll, bár nem tudni, a csirkés kiadás meddig marad velünk. Örömteli hír lehet azok számára, akik inkább maradnának a régebbi, marhahússal és grillezett hagymával készülő változatnál, hogy ezen a héten mindkét szendvics 20% kedvezménnyel kóstolható meg.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1111993140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása