Lazacos Extra Pizza

2016. október 09. - Feiertag Erik

Lazacos pizza személyében ért már minket kellemes meglepetés, így nem volt kérdés, hogy a Don Pepe októberi extra ajánlatára is azonnal rárepüljünk.

img_20161001_155124_custom.jpg

A csak egy hónapig elérhető étel sajtkrémes alappal rendelkezik, melyre némi articsóka, rukkola, tojás és füstölt lazac kerül. Amit a leírásokból nem lehetett megtudni, hogy azért nem marad el a megszokott mozzarella sajt sem a tetejéről. Ha nem is ár/érték arány bajnok, 2090 forintért egy korrekt prémium pizzát kapunk.

Lehetőségünk van több féle tésztával kérni, mi a vékonyat választottuk, mert tapasztalataink szerint a Don Pepe pizzáihoz az illik legjobban. A sajtok kellemes alapot adnak a többi összetevőnek, melyek viszont elég szórványosan vannak elhelyezve. Három részre osztható tehát a pizza: lazacos, tojásos és articsókás.

img_20161001_155159_custom.jpg

Kicsit olyan tehát, mintha három pizzát ennénk egyszerre. A füstölt lazac mennyei, erőteljes ízvilága a sajtokkal együtt elég sós érzetet kelt, de nekünk így is bejött. Articsókát most ettünk először, az enyhén savankás zöldség összességében ízlett. Utóbbit talán jobb lett volna jobban eloszlatni, mint így három helyre koncentrálni. Mi egyébként az egyes szeleteket feltekerve fogyasztottuk, így a feltétekre jellemző szórványosság kevésbé volt észrevehető.

img_20161001_160004_custom.jpg

Összességében egy korrekt pizza a Lazacos Extra, melyet azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha nem kerül minden összetevőből az összes falatba. Aki viszont kipróbálja, azt egy kissé kalandos pizza várja, mely hol kellemesen savankás, hol erőteljesen lazacos, hol pedig tojásos-sajtos ízvilágot kínál.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5611781227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása