Pizzák, búcsúburger és akciók a Don Pepében

2016. október 01. - Feiertag Erik

Újabb hónap, újabb Don Pepe szórólap. Remélem nem sok posztot kezdtem hasonlóképp, de ezúttal nem került az étlapra olyan igazán meghökkentő termék. Persze szeptemberhez hasonlóan megint van egy extra pizza, egy olcsó pizza, illetve újabb hamburgertől veszünk könnyes búcsút. Ezek mellett pedig akad pár akció is, úgyhogy érdemes a tovább gombra kattintani.

lazacos_extra_pizza.jpg

Így belegondolva halas pizzát még nem kóstoltunk a Don Pepében, úgyhogy jó alkalom lesz majd egy Lazacos Extra Pizzát rendelni ha beesünk kedvenc éttermünkbe. A feltét némi tojást, rukkolát, sajtkrémet és articsókát tartalmaz, meg persze a névből egyértelmű füstölt lazacot. A 2090 forintos ár nem olcsó, de a Don Pepétől már megszokhattuk ezt az árazást a speckóbb pizzák esetében.

sonkas_szalamis_pizza.jpg

Ha valami olcsóbbat akartok, jó választásnak tűnik a Sonkás-szalonnás, mely 1190 forintért várja az éhes szájakat. Besamel alapra sonka, császár szalonna és mozzarella sajt kerül, tehát egy kifejezetten húsos darabról beszélünk. Dobozos üdítővel 1390 forintért rendelhető, de mi inkább valami nagyobb kiszerelésű italt ajánlanánk, úgy jobb az ár/érték arány.

camemburger.jpg

Havi hamburger úgy tűnik, idén már nem lesz, illetve sorra vesszük az étlapból kikerült Deluxe Hamburgereket. Októberre a könnyedebb Camemburger jutott, mely egy panko morzsában panírozott csirkemellet, jégsalátát, paradicsomot, áfonya lekvárt és majonézt jelent, meg persze pár szelet camembert sajtot. DP burgonyával és a zseniális szósszal 2290 forintért búcsúztathatjuk.

ajandek.jpg

Bizonyos rendelések mellé ajándékok is járnak, így nem árt figyelni, mire kattintunk: pizzák esetén például az egyik legjobb hazai gyártású csokiból, a Balaton Bummból kapunk egyet, míg két piadina vagy két hamburger vagy ezek kombinációja mellé két dobozos kóla jár. Természetesen csak a készlet erejéig.

rizotto_hetek.jpg

Ha a fentiekből semmi sem tetszene, még mindig rizottózhattok egyet, hisz ez a termékkategória kerül néhány naponta akciózásra:

Október 1-9: Marhajó rizottó és Wonder Duck Rizottó 2290,-

Október 10-16: Vargányás rizottó 1790,-

Október 17-23: Tenger gyümölcsei rizottó 2290,-

Október 24-31: Cukkinis-csirkés rizottó 1790,-

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4011754975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása