És a nyertes:

2016. szeptember 29. - Feiertag Erik

25 éve nyílt meg az Oktogonnál az első hazai Burger King étterem, melynek apropójából akár három húsos Whopper szendvicset is kóstolhattunk az elmúlt hetekben. A jubileumot egy szavazással is megfejelte a lánc: eldönthettük, az elmúlt évek legmenőbb burgerei közül melyik térjen vissza. A nyertes pedig nem más, mint...

bk_xtralongchilicheese.jpg

... az Xtra Long Chili Cheese, pont, ahogy az várható volt a hétről-hétre közzétett eredmények alapján. Egyik szemünk sír, a másik viszont nevet. Az egyik kedvenc időszakos szendvicsünkről van szó, ugyanakkor az elmúlt években szinte mindig visszatért egy-két hónapra. Jobban örültünk volna, ha valami olyan nyer, amit jó pár évvel ezelőtt kóstolhattunk utoljára - pár ilyet meg is osztottunk veletek pár hete.

14502936_1207333809330476_2409244737388002907_n.jpg

A győztesre ugyanakkor nem lehet igazán haragudni, mert mint fentebb is írtuk, az egyik legkirályabb visszatérő promóciós burgerről van szó. Összetétele egyszerű, de nagyszerű: három marhahúspogácsa, sajt, jalapeno paprika és chilis sajtszósz. Pontos megjelenésről nincsenek információink, de mivel a jelenleg futó egy-két-három húsos Whopper akció október harmadikán véget ér, a következő hetekben esélyes lehet a bevezetése.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9411749815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása