Duplán húsos duplán sajtos - Bolo Lux

2016. szeptember 27. - Feiertag Erik

A húsimádó pizzák általában nem túl kreatívak, némi virslivel, esetleg tarjával, baconnel, ilyenekkel dobják fel őket. Az 1Pizza most viszont csavart kicsit a dolgon, és az új Bolo Lux pizzára marhahúsos bolognai ragu mellett némi tonhal is kerül - meg ahogy a címből is kiderül, kétféle sajt.

img_20160920_083255_custom.jpg

Feltétek tekintetében ezzel nagyjából jellemeztük is az ételt, de azért részletezzük: paradicsomos alapra kerül a bolognai ragu, illetve a tonhal, majd ezt szórják meg füstölt és parmezán sajttal. Díszítésképp némi zöldhagyma is kerül rá, ami valóban kellemes megjelenést kölcsönöz a pizzának. Mindezt figyelembe véve az 1799 forintos ár egészen korrektül hangzik.

Talán várható volt, hogy a marhahúsos ragu lesz a legdominánsabb összetevő. A tonhal nem mindig érződik, de amikor igen, akkor nagyon jól kiegészíti a fenti bolognait. A sajtok is jól megférnek egymás mellett, a parmezán kicsit visszavesz a füstölt erőteljes ízéből. A hagyma, ahogy fent is írtuk, inkább dísz mint befolyásoló tényező. Jól néz ki, és amikor kerül belőle a falatba, kellemesen roszog a fogaink alatt.

Összességében egy korrekt pizzáról beszélünk, talán lehetne picit halasabb, de minket ez sem igazán zavart. Érdemes kipróbálni, már csak a baráti ár miatt is. Ha így döntenétek, itt találtok bővebb infót arról, hova szállít az étterem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3311744309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása