A legjobb dolog, ami csirkemellel történhet?

2016. szeptember 25. - Feiertag Erik

Múlt kedden méretes Zinger termékkínálatot vezetett be a KFC. A sima és annak új, dupla kiadása mellé egy az év eleji sajtos Granderekhez valamelyest hasonló, BBQ kivitel is csatlakozott, plusz egy új fajta köret. Mi pedig leültünk, és befaltuk mindet!

img_20160921_182842_custom.jpg

Ami a hirdetésekből nem derül ki, hogy mostantól kicsit megváltozik a Zinger összetétele. Marad a méretes H&S csirkemell filé, a majonéz és a saláta, viszont kicsit nagyobb zsemlét kap. Ez így leírva nem tűnhet komoly változtatásnak, de ha meglátjátok, ti is rájöttök, hogy jót tett ez az apró módosítás. Most már tényleg egy nagy burger benyomását kelti, így az ár/érték aránya is javult.

Ízre egyébként semmi változás: a fűszeres csirkemell uralja a szendvicset, melyet kellemesen egészít ki a majonéz és a saláta. Természetesen kipróbáltuk a Zinger BBQ-t is, melybe a húson kívül saláta, uborka, paradicsom, sajt, barbecue szósz és nacho sajtszósz került. Nem véletlen az elnevezés, ugyanis a BBQ öntet dominál, a sajtszósz, melyet az őszi Dupla Grander óta imádunk, sajnos eléggé el van nyomva. Ezen kívül természetesen itt is a mennyei Hot & Spicy panírban sütött hús, ami erőteljes.

Ha viszont igazán csirkés élményt szeretnétek, mindenképp a dupla verziókat ajánljuk. A sima Zingerben így abszolút a húsé a főszerep, míg a BBQ kiadásban azért így is kellemesen jelen vannak az extrák, csak visszafogottabban. Ezekkel kapcsolatban egyedül a zsemlét találtuk, mint gyenge pontot: sajnos hajlamos szétmállani, úgyhogy nem árt, ha veszünk némi extra szalvétát az üdítő töltésekor.

img_20160921_182509_custom.jpg

Természetesen nem maradt ki a rusztikus sültburgonya sem a szórásból. Ha emlékeztek a Chio hagyományos sültkrumplijára, akkor nagyjából tudjátok miről van szó, csak frissen, vákuumcsomagolás nélkül. Lényegében vastagabbra vágott csipszről van szó, elképesztően ropogós szeleteket kapunk, nekünk nagyon bejöttek. Menü mellé kedvezménnyel vásárolhatóak, ha valaki kipróbálná.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3411740551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása