Eljött a Zingerek kora!

2016. szeptember 21. - Feiertag Erik

Lassan tényleg véget ér a jó idő, és ezzel a grill szezon is zárulni kénytelen. Tegnap a KFC is lecserélte nyári grill kínálatát egy egészen brutális Zinger kollekcióra, amihez foghatót csak év elején láthattunk az őrületes Dupla Grander személyében.

kfc_zinger_1200x900.jpg

Valójában csak egy új szendvicset kaptunk, ami a Zinger BBQ névre hallgat, azonban a hús mennyiségétől függően végül három újdonság közül választhatunk a következő időszakban. Az előbb említett burger H&S panírban sütött csirkemell filét, uborkát, paradicsomot, sajtot, salátát, valamint barbecue és nacho sajtszószt tartalmaz. Az 1290 forintos szendvicset kérhetjük dupla hússal is, ilyenkor az alapár 1590 forintra növekszik.

Ha valakinek nem tetszene a fenti ajánlat, természetesen továbbra is kérheti a jó öreg Zingert szimpla, vagy dupla változatban 990, illetve 1290 forintért. A szendvics egyébként egy H&S csirkemellet tartalmaz, valamint salátát és majonézt. Ezek az árak mind egy-egy burgerre vonatkoznak, teljes árlista az alábbi képen látható, de ezek éttermenként eltérőek lehetnek.

kfc_zinger_mb_st.jpg

Mostanában megszokott, hogy a KFC is készül valami különleges burgonyával. Ezúttal sincs másként: a rusztikus sültburgonya két méretben is kérhető, menü mellé, a normál krumpli helyett pedig elég nagy kedvezménnyel juthatunk hozzá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7711731245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása