Irigyek vagyunk Ausztráliára!

2016. szeptember 13. - Feiertag Erik

A hazai étteremláncok mostanában nem kényeztetnek bennünket túl különleges szendvicsekkel, úgyhogy vetettünk egy pillantást a szigetország kínálatára.

maccas_reggeli.JPG

A helyi McDonald's, a Macca's két reggeli burgerrel köszönti a szeptembert. A Smokey BBQ Roll egy baconös, tükörtojásos BBQ szószos szendvics némi sajttal, paradicsommal és grillezett hagymával. A kicsit zöldségesebb verzió, a Tomato Relish Roll hasonló buciban bacont, bébispenótot, paradicsomot és paradicsomos-hagymás relisht kínál. Ha a tojást egy méretes marhahúspogácsára cserélnék biztos itthon is nagy sikert aratnának a Bacon Clubhouse párjaiként.

hun320-grillmaster_menu_-1.png

A Hungry Jack's (az ausztrál Burger King) reggeli helyett a grill szezonra fókuszál három méretes hamburgerrel: A Classic Angus, ahogy neve is mutatja, egy klasszikusabb szendvics marhahússal, karamellizált hagymával, paradicsommal, salátával és zöldfűszeres majonézzel. A Fiery Angus az előző csípős kiadása az Angry Whopperből ismert hagymadarabokkal és jalapeno paprikával kiegészítve. Végül, de nem utolsó sorban az Angus BBQ Beef & Cheese két szelet sajttal, ropogós baconnel, füstölt BBQ szósszal és savanyú uborkával hódít. 

Egyik szendvics szendvics sem kínál elképesztő újdonságokat, ugyanakkor sokszor a kevesebb több. Mi az utóbbi háromra harapnánk, ha épp a világnak abban a szegletében lennénk, de lehet, ha elég koránk kelnénk, beugranánk egy speckó reggelire a legközelebbi Macca's-ba.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7111700373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása