Új termékkategóriákkal erősít a Don Pepe

2016. szeptember 01. - Feiertag Erik

A Don Pepében minden hónap elseje az újdonságokról szól, azonban most kicsit nagyobb adaggal készültek, annak ellenére, hogy új hamburger nem kerül kínálatba. Kapunk viszont akciós pizzákat, és két új termékkategóriát, így szeptemberben is lesz miből válogatnia annak, aki unja a régi ízeket.

5_szem_kozt_pizza_indian_nyar_pizza_don_pepe_2.jpg

Ahogy fent is írtam, nincs új burger, viszont a múltkori Tabasco Pizza sikerén felbuzdulva, mostantól minden hónapban lesz egy extra, prémium kategóriás pizza. Mindez az akciós 1000 forint köré árazott darab mellé, úgyhogy a pizza rajongók most örülhetnek. Előbbi ezúttal egy régi klasszikus visszatérését jelenti: az 5 szem közt pizzára bacon, Serrano sonka, sajtkrém, mozzarella, tojás és póréhagyma kerül 2090 forintért. Az olcsóbb újdonság pedig az Indián Nyár pizza, mely juhtúró, tejföl, csirkecomb, paradicsom, lilahagyma és mozzarella sajt felhasználásával készül. Utóbbi dobozos üdítővel, kvázi menüben 1390 forint, míg magában 1190-et kell érte fizetnünk. Ha már pizza: az ilyen jellegű rendelések mellé egy-egy csomag Haribo Quaxi gumicukrot küldenek ajándékba a készlet erejéig.

dooger_old.jpg

Fent már pedzegettem, hogy egész sok újdonság került bevezetésre a mai nappal. Az egyik ilyen új kategória, a nyáron kóstolgatott, tökéletesítgetett Extra Dogger. A hat feltét mindegyike három féle kolbásszal kérhető: érlelt marhakolbásszal, ínyenc sertéskolbásszal vagy fülstölt sajtos csirkekolbásszal. Tehát gyakorlatilag 18 féle Doggerről beszélhetünk. És igen, a brutális HamHotBurDogGer a kínálat része marad! A fenti képbe nagyítva minden infó látható, még annyit tennék hozzá, hogy minden verzió DP burgonyával és szósszal kerül tálalásra, a legtöbb verzió pedig egységes 1990 forintos áron kapható.

pepemagic_old.jpg

A múlt havi töltött camambert sajtok is visszatérnek, mégpedig a teljesen új Pepe Magic & Pasta kategórián belül, mely különleges feltétekkel igyekszik varázslatossá tenni különböző tészta-rizottó variációkat. Mindezt Frederico Fellini elhíresült mondata ihlette, mely az étlapon is helyet kapott. Ahogy az előbb, úgy részletek ismét a képre kattintva olvashatóak.

bye_bye_burger_rut_kiskacsa_surf_and_turf_don_pepe.jpg

Ennek a rengeteg újdonságnak nyilván ára van: több, tavaly ősszel bevezetett kategóriától búcsúzunk. Meglepő módon ilyenek a Deluxe Burgerek, melyeket év végéig futtatnak ki havi akciók keretében. Szeptemberben a Rút Kiskacsa és a Surf & Turf Burger kóstolható utoljára, így aki szerette ezeket, most mindenképp szánjon rájuk egy kis időt.

nagyi_kedvencei_don_pepe.jpg

Mindemellett Nagyi Kedvencei is kapnak némi figyelmet egy pár naponta váltakozó akció keretében. Amit mindenképp meg kell említeni itt a végén, hogy bármit is rendeltek, ne álljatok meg 3000 forint alatt, ugyanis felette ajándék 1,25 literes üdítő jár.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr711665804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása