Hatalmas kedvezménnyel utazhatunk vissza az '50-es évekbe

2016. augusztus 29. - Feiertag Erik

Hiszen a Bónusz Brigád oldalán még három napunk van bevásárolni a város legamerikaibb éttermébe szóló kuponból!

00001_37269.jpg

A WOW Diner Budapest egyik legújabb, és egyben leghangulatosabb étterme. A díszítés, az ételek, de még a pincérek is az '50-es évek Amerikáját idézik. A lenti linken megvásárolható utalvánnyal egy három szintes Empire vagy Rockefeller burger jár némi hasábburgonyával 2290 forintért, ami több mint 30%-os kedvezményt jelent. Az italt mondjuk magunknak kell intézni, de így legalább nincs megkötve a kezünk és szabadon válogathatunk különböző shake-ek és üdítők közt.

Rockefeller burger: sült hagymás házi buci, dupla marhahús, 4 darab hagymakarika, dupla cheddar sajt, dupla bacon, paradicsom, jégsaláta, Miami öntet

Empire burger: sült hagymás házi buci, dupla marhahús, dupla sonka, dupla cheddar sajt, tojás, dupla bacon, paradicsom, jégsaláta, NY BBQ öntet

Nem sokkal az után, hogy a hely ráállt hamburgerek árusítására is, kipróbáltuk az egyik közép kategóriás darabot. Összességében nem voltunk tőle elájulva, de azért szerettük, és a hangulat ad annyi pluszt, hogy a mindenképp látogatandó helyek listájára kerüljön.

wowdiner.jpg

Az ajánlattal kapcsolatos további infó, és a kuponvásárlás is itt érhető el.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6811657860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása