Limitált lecsó pizza

2016. augusztus 27. - Feiertag Erik

Tegye fel a kezét, aki nem szereti a lecsót! Egyet sem látok a levegőben, noha épp egyedül írom ezt a posztot. A tényen ez azonban nem változtat: a lecsó egy igazi magyar kaja, amit szinte mindenki szívesen fal. Ezért volt szuper ötlet az #1Pizzától, hogy augusztusra a Lecsó pizzával készültek!

img_20160823_145019_custom.jpg

Bár a hónap lassan véget ér, nem kell megijedni: ha minden jól megy, az étel körülbelül szeptember közepéig étlapon marad. Az alap verzió egy hús nélküli, paprikával, paradicsommal, illetve lila hagymával készülő pizza paradicsomos alapon, és persze némi mozzarella sajttal megszórva. Mi egy kicsit húsosabban szeretünk étkezni, így feldobtuk egy kis baconnel, ami 150 forinttal drágítja a jelenleg akciós 1299 forintos árat. Aki esetleg csípősen vagy még húsosabban enné, az persze még számos kiegészítő feltét közül választhat.

img_20160823_145049_custom.jpg

Alapvetően nem egy lecsóval megrakott pizzáról beszélhetünk, hanem egy lecsó ihlette darabtól. A legdominánsabb íz a paradicsomos alap és a sajt, de a paprika is kellemesen ott van. A bacon kellemes sóssága szerintünk jót tesz az alapvetően zöldségekre építkező pizzának, valami plusz feltét tehát ajánlott, de ha az ember kifejezetten húsmenteset szeretne, az alap verzió sem fog csalódást okozni.

img_20160823_151025_custom.jpg

Amit még fontos megjegyezni, hogy az 1Pizza csak a 13. kerületben, és annak vonzáskörzetében szállít ki, de ha hazafelé útba esik a sütöde, akkor személyesen a helyszínen is átvehetőek az ételek. További részletek a weblapjukon, ahol egyből rendelni is tudtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9311651316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása