Mindenhúsos szendvicsek a Burger Kingben

2016. augusztus 23. - Feiertag Erik

Az új-zélandi Burger King elhozta azt, amire sokan már évek óta várunk: a brutálisan húsos burgereket, melyek nem elégszenek meg csak marhával vagy csak csirkével, a zöldségeket pedig száműzték ezekből a húsevőknek szánt burgerekből.

burger-king-new-zealand-debuts-new-meatatarian-menu-with-bacon-sundae-678x381.jpg

Illetve mégsem egészen, hisz hagyma mindegyikbe kerül, de ez még talán belefér. A három szendvics egyébként egész sok összetevőben megegyezik: mindben van BBQ szósz, 6, azaz hat szál bacon, sajt, meg az előbb említett zöldség. A Full Meaty ezen felül két marhahúspogácsát és egy panírozott csirkét, a Half Meaty egy marhát és egy csirkét, a Chicken Bacon Meaty pedig két csirkét tartalmaz.

giphy_1.gif

A tengeren túli húsimádok most tehát kiélhetik magukat, de kérdem én, mi mikor kapunk ilyen hússal húst burgereket? Egyelőre marad a Dupla Sajtos McRoyal, vagy a négy húsos asztali hack, esetleg pár Burger King étteremben akár 5 (vagy több!) húspogácsáig is elmehetünk.

via Burger Business

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2211418314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása